12.03.11

Snez co muzes - zaplat kolik chces Wiener Deewan


good food good mood - je heslo Pakistánského bufetu ve Vídni. A myslím si, že Deewan dobrou náladu zvedne každému, kdo sem zavítá
.

Jedná se o klasické All you can eat (švédské stoly), ale zde je i dodatek
Pay as you wish (zaplať kolik chceš).






      Už jen toto zní velmi zajímavě proto, aby to hladovějícího přitáhlo právě sem.  Na výběr je většinou ze dvou až tři masitých pákistánských jídel a dvou vegetariánských (výborné je zkombinovat je). Maso zde zastupuje hovězí, kuřecí ale i jehněčí. Jako dezert výborná krupičná kaše s kardamonem. A přestože  člověk ochutná velmi zajímavá různě kořeněná jídla, mám pocit, že právě sladká kaše je zde artikl. Pokaždé, když ji donesou, zvedne se snad polovina osazenstva, aby si ji nandali ještě teplou.
Ke všemu jako příloha vždy čerstvá zelenina s různými dresinky.

Prostředí je studentsky sympatické, které si dotváří i samotní hosté (jsou tu fixy, se kterými zde můžete pomalovat zdi). A k poobědovému odpočinku slouží denní tisk a wifi připojení.  Restaurace svým vzhledem a lidnatostí tak trochu připomíná indickou jídelnu.

Vzhledem k tomu, že je velmi blízko Ringstrasse a jídlo je zde opravdu velmi dobré, doporučuji tento podnik každému, kdo má chuť zkusit ochutnat něcojiného, nového a pro nás netradičního.

Pákistánský Deewan se může stát krásným a netradičním zpestřením návštěvy Vídně.



Bufet se nachází na Lichtensteinstrasse 10  a otevřeno je od pondělí do soboty od 11. hodiny do 23. hodiny, v neděli a svátky je zavřeno.







Po výborném jídle si pak člověk může jít odpočinout do nedalekého Lichtensteinparku o tom zase jindy.






Größere Kartenansicht

Žádné komentáře: