12.01.11




 Mikulov

Mikulovský šenk  Zde na zahrádce plánujeme výlety, popíjíme Budvárek a mastíme si pusy grillovaným selátkem přímo z rožnírny.

  Mikulovský šenk se nachází v malebném historickém městě Mikulov, ležícím na hranici s Rakouskem na úpatí  Pálavských vrchů, přímo v centru rozsáhlé vinařské  oblasti.
 Svým hostům nabízí pohled do kouzelného světa vinných sklepů, výjimečného krajového vína a dobré nálady.
V uzavřeném areálu je k dispozici vinárna se sklípkem a dvěma salonky, stylová pivnička s posezením pod pergolou, zděná rožnírna s celoročním provozem a ubytování.


Hotel Templ  Zdejší restaurace má své zvláštní kouzlo. Člověk zde zmizí do jiného časoprostoru.

 Různé tvary, obrysy a nálady jednotlivých prostor hotelu podbarvují i dojmy a pocity z připravovaných pokrmů, taktéž jejich vůně a chutě. Elegance křížových kleneb harmonizuje s něžnými průniky inspirací z kuchyní v historickém regionu. 






Břeclav 



Sport grill u Stružků tato hospůdka pro nás má zvláštní význam, protože tím, že jezdíme na čundr většinou vlakem z Břeclavi (Vojmil je s MorŽižkova a zde se scházíme a rozcházíme)  Pijeme zde Staropramen na rozloučenou i na přivítanou. 
   Navštivte stylovou restauraci, kde stoprocentně poznáte, že máme rádi sport! Můžete k nám zajít na oběd, denní menu či jen pohodově posedět nad novinami a pivem. Sídlíme blízko břeclavského vlakového nádraží, takže pokud někam míříte vlakem, můžete se k nám zastavit na oběd. A dokonce ani autobusové nádraží není daleko.